dogo.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani dogo.si:pogoji poslovanja

Povodec TrOP HABIT

Povodec je narejen iz dveh gurten in je izredno močan. Ročaj povodca je podložen z softshelom za boljše udobje in oprijem. Dolžina 135cm, debelina 2,5 cm - razlika med velikostmi je le velikost karabina. Možnost nakupa ovratnice v istem dizajnu. VELIKOST PRIMERNA TEŽA PSA M 10-20kg L 20kg+ Na voljo je v štirih barvah: RUMENA z modro, ORANŽNA z barvo limete, SIVA s črno ter MAGENTA s črno. Lahko se kombinira s povodcem HABIT, ki je na voljo v enakih barvah.


EKOLOŠKO PAKIRANJE


DRUŽINSKI ČLAN


PRIJAZNO PREBAVI


ZA PLANET

Brezplačna dostava pri naročilu nad 200.00 €

TRGOVINA

Povodec TrOP HABIT

Povodec TrOP HABIT
Povodec TrOP HABITPovodec TrOP HABITPovodec TrOP HABITPovodec TrOP HABITPovodec TrOP HABITPovodec TrOP HABITPovodec TrOP HABIT

Povodec je narejen iz dveh gurten in je izredno močan. Ročaj povodca je podložen z softshelom za boljše udobje in oprijem.

Dolžina 135cm, debelina 2,5 cm - razlika med velikostmi je le velikost karabina. Možnost nakupa ovratnice v istem dizajnu.

VELIKOST PRIMERNA TEŽA PSA
M 10-20kg
L 20kg+


Na voljo je v štirih barvah: RUMENA z modro, ORANŽNA z barvo limete, SIVA s črno ter MAGENTA s črno. Lahko se kombinira s povodcem HABIT, ki je na voljo v enakih barvah.

20,00( - 15% ) 17,00 €
Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!TRGOVINA


Dogo kontakt

Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli

Biro Kužek - Urška Vadnjal sp.

Dergomaška ulica 17, Ljubljana

Davčna št.: SI76943208

Pon-Čet 09:30-13:00

Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec

Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Povodec TrOP HABIT | dogo.si

dogo.si
Oblikoval reb.si Center za spletni razvoj in svetovanje

×
d

LIST

Izpolnite vsa polja!!

podatki za pošiljanje

SPLETNA TRGOVINA SHOP

podatki za račun

Izberite način plačila

eur

eur

Pakiranje: 0,00 €

eur

eur

Preberite si pogoje poslovanja na strani dogo.si: pogoji poslovanja

Račun vam bomo izdali v pisni obliki ob prejemu naročila.

dogo.si omogoča spletno trgovino na območju RS

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila), to je, ko svoj nakup potrdi s klikom na »Zaključi nakup«.