dogo.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani dogo.si:pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja so objavljeni na spletni strani, zato se smatra da je vsak kupec spletne trgovine seznanjen z njimi.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine dogo.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT).


EKOLOŠKO PAKIRANJE


DRUŽINSKI ČLAN


PRIJAZNO PREBAVI


ZA PLANET

Brezplačna dostava pri naročilu nad 200.00 €

Warning: Undefined variable $TXTmarkARR in /home/dogo/public_html/terms.php on line 2

Fatal error: Uncaught TypeError: array_search(): Argument #2 ($haystack) must be of type array, null given in /home/dogo/public_html/terms.php:2 Stack trace: #0 /home/dogo/public_html/terms.php(2): array_search('OurTermsArray', NULL) #1 /home/dogo/public_html/index.php(965): include('/home/dogo/publ...') #2 /home/dogo/public_html/POGOJI-POSLOVANJA/index.php(1): include('/home/dogo/publ...') #3 {main} thrown in /home/dogo/public_html/terms.php on line 2