dogo.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani dogo.si:pogoji poslovanja

Oprsnica TrOP novi BASE

rOP BASE je krajša oprsnica. Oblikovana je za vlečne pse, ki jim daljše oprsnice ne ustrezajo saj kratka oblika omogoča boljšo kontrolo psa in ne obremenjuje kolkov. Je vsestranska, poleg vleke je uporabna za večino športno rekreativnih aktivnosti s psom. Spodnji del je unikaten, gurtne tvorijo trikotnik, ki lepo objame prsni koš psa - s tem dosežemo, da se oprsnica lepše uleže in vlečna sila pravilno razporedi. Oprsnico lahko brez težav uporabljamo tudi za vsakodnevne sprehode, kjer nas bo s svojo funkcionalnostjo in kvaliteto enostavno navdušila. Dodatna zanka za pripenjanje na prsnem košu omogoča, da psa lahko po potrebi zapnemo tudi spredaj. Oprsnica je narejena iz visoko kvalitetnih materialov in sestavljena iz dveh gurten, kar pomeni, da je izredno močna, zaradi refleksnih šivov pa v temi odbija svetlobo in omogoča dobro vidljivost psa. Material, ki pride v stik s pasjo dlako je softshell, ki se hitro suši in ne uničuje dlake. Zapenja se iz obeh strani s sponko, ki ima dodatno varovalo na zaklep, kar preprečuje možnost, da bi se oprsnica odpela. Rinka za pripenjanje psa je podložena, tako da pri teku karabin ne udarja ob pasji hrbet. Prednosti oprsnice BASE: širok spekter uporabe kvalitetni materiali (vzdržljiva in trajna) varnost (odsevniki, sponke proti odpenjanju) pripenjanje tudi spredaj na prsnem košu Na voljo je v štirih barvah: RUMENA z modro, ORANŽNA z barvo limete, SIVA s črno ter MAGENTA s črno. Lahko se kombinira s povodcem HABIT, ki je na voljo v enakih barvah. Oprsnica je narejena v SLOVENIJI


EKOLOŠKO PAKIRANJE


DRUŽINSKI ČLAN


PRIJAZNO PREBAVI


ZA PLANET

Brezplačna dostava pri naročilu nad 200.00 €

TRGOVINA

Oprsnica TrOP novi BASE

Oprsnica TrOP novi BASE
Oprsnica TrOP novi BASEOprsnica TrOP novi BASEOprsnica TrOP novi BASEOprsnica TrOP novi BASEOprsnica TrOP novi BASEOprsnica TrOP novi BASE

rOP BASE je krajša oprsnica. Oblikovana je za vlečne pse, ki jim daljše oprsnice ne ustrezajo saj kratka oblika omogoča boljšo kontrolo psa in ne obremenjuje kolkov. Je vsestranska, poleg vleke je uporabna za večino športno rekreativnih aktivnosti s psom. Spodnji del je unikaten, gurtne tvorijo trikotnik, ki lepo objame prsni koš psa - s tem dosežemo, da se oprsnica lepše uleže in vlečna sila pravilno razporedi. Oprsnico lahko brez težav uporabljamo tudi za vsakodnevne sprehode, kjer nas bo s svojo funkcionalnostjo in kvaliteto enostavno navdušila. Dodatna zanka za pripenjanje na prsnem košu omogoča, da psa lahko po potrebi zapnemo tudi spredaj. Oprsnica je narejena iz visoko kvalitetnih materialov in sestavljena iz dveh gurten, kar pomeni, da je izredno močna, zaradi refleksnih šivov pa v temi odbija svetlobo in omogoča dobro vidljivost psa. Material, ki pride v stik s pasjo dlako je softshell, ki se hitro suši in ne uničuje dlake. Zapenja se iz obeh strani s sponko, ki ima dodatno varovalo na zaklep, kar preprečuje možnost, da bi se oprsnica odpela. Rinka za pripenjanje psa je podložena, tako da pri teku karabin ne udarja ob pasji hrbet.

Prednosti oprsnice BASE:

širok spekter uporabe
kvalitetni materiali (vzdržljiva in trajna)
varnost (odsevniki, sponke proti odpenjanju)
pripenjanje tudi spredaj na prsnem košu
Na voljo je v štirih barvah: RUMENA z modro, ORANŽNA z barvo limete, SIVA s črno ter MAGENTA s črno. Lahko se kombinira s povodcem HABIT, ki je na voljo v enakih barvah.

Oprsnica je narejena v SLOVENIJI

50,00( - 10% ) 45,00 €
Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!TRGOVINA


Dogo kontakt

Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli

Biro Kužek - Urška Vadnjal sp.

Dergomaška ulica 17, Ljubljana

Davčna št.: SI76943208

Pon-Čet 09:30-13:00

Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec

Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Oprsnica TrOP novi BASE | dogo.si

dogo.si
Oblikoval reb.si Center za spletni razvoj in svetovanje

×
d

LIST

Izpolnite vsa polja!!

podatki za pošiljanje

SPLETNA TRGOVINA SHOP

podatki za račun

Izberite način plačila

eur

eur

Pakiranje: 0,00 €

eur

eur

Preberite si pogoje poslovanja na strani dogo.si: pogoji poslovanja

Račun vam bomo izdali v pisni obliki ob prejemu naročila.

dogo.si omogoča spletno trgovino na območju RS

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila), to je, ko svoj nakup potrdi s klikom na »Zaključi nakup«.