dogo.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani dogo.si:pogoji poslovanja


Notice: Undefined index: site_title in /home/dogo/public_html/CMSfunctons.php on line 872

TrOP CORE oprsnica je daljša oprsnica primerna za vse vlečne aktivnosti (canicross, bikejoring, scooter, skijoring). Oprsnica je narejena iz visoko kvalitetnih materialov. Sestavljena je iz dveh gurten, kar pomeni, da je oprsnica izredno močna. Zaradi refleksnih šivov v temi odbija svetlobo in omogoča dobro vidljivost psa. Material, ki pride v stik s pasjo dlako je softshell, ki se hitro suši in ne uničuje pasje dlake Zakaj v poplavi vlečnih oprsnic izbrati ravno oprsnico TrOP CORE ? - Ker je sestavljena iz vrhunskih materialov. - Ker ne drgne pasje dlake, saj je na delu, ki prihaja v stik z dlako podložena s kvalitetnim Softshellom. Prav tako polnilo ostane mehko po več pranjih. - Ker je oblačenje oprsnice lažje, zaradi širšega designa. - Ker ne obremenjuje hrbtenice in nudi več prostora kolkom, kar omogoča psu bolj naraven tek. . Na voljo je v štirih barvah: RUMENA z modro, ORANŽNA z barvo limete, SIVA s črno ter MAGENTA s črno. Lahko se kombinira s povodcem HABIT, ki je na voljo v enakih barvah. Oprsnica je narejena v SLOVENIJI !!! V kolikor oprsnice ni na zalogi vam jo izdelamo v cca 1 tednu. VELIKOST / VRATNA ODPRTINA (cm) / TEŽA PSA (ocena služi le kot pomoč pri izbiri ) XS 42 8-13 kg S 45 13- 16 kg S/M 48 16-20 kg M 51 20-25 kg M/L 54 25-30 kg L 57 30-35 kg L/XL 60 35-40kg XL 63 40-48 kg


DRUŽINSKI ČLAN


EKOLOŠKO PAKIRANJE


PRIJAZNO PREBAVI


ZA PLANET

Brezplačna dostava pri večjem naročilu

TRGOVINA

Oprsnica TrOP CORE

TrOP CORE oprsnica je daljša oprsnica primerna za vse vlečne aktivnosti (canicross, bikejoring, scooter, skijoring). Oprsnica je narejena iz visoko kvalitetnih materialov. Sestavljena je iz dveh gurten, kar pomeni, da je oprsnica izredno močna. Zaradi refleksnih šivov v temi odbija svetlobo in omogoča dobro vidljivost psa. Material, ki pride v stik s pasjo dlako je softshell, ki se hitro suši in ne uničuje pasje dlake

Zakaj v poplavi vlečnih oprsnic izbrati ravno oprsnico TrOP CORE ?
- Ker je sestavljena iz vrhunskih materialov.
- Ker ne drgne pasje dlake, saj je na delu, ki prihaja v stik z
dlako podložena s kvalitetnim Softshellom. Prav tako polnilo ostane mehko po več pranjih.
- Ker je oblačenje oprsnice lažje, zaradi širšega designa.
- Ker ne obremenjuje hrbtenice in nudi več prostora kolkom, kar omogoča psu bolj naraven tek. .

Na voljo je v štirih barvah: RUMENA z modro, ORANŽNA z barvo limete, SIVA s črno ter MAGENTA s črno. Lahko se kombinira s povodcem HABIT, ki je na voljo v enakih barvah.

Oprsnica je narejena v SLOVENIJI !!!

V kolikor oprsnice ni na zalogi vam jo izdelamo v cca 1 tednu.


VELIKOST / VRATNA ODPRTINA (cm) / TEŽA PSA

(ocena služi le kot pomoč pri izbiri )

XS 42 8-13 kg
S 45 13- 16 kg

S/M 48 16-20 kg

M 51 20-25 kg

M/L 54 25-30 kg

L 57 30-35 kg

L/XL 60 35-40kg

XL 63 40-48 kg

50,00( - 10% ) 45,00 €


Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!TRGOVINA


Dogo kontakt

Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli

Biro Kužek - Urška Vadnjal sp.

Dergomaška ulica 17, Ljubljana

Davčna št.: SI76943208

Pon-Čet 09:30-13:00

Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec

Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Povodec TrOP HABIT

dogo.si
Oblikoval reb.si Center za spletni razvoj in svetovanje

×
d

LIST

Izpolnite vsa polja!!

podatki za pošiljanje