dogo.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani dogo.si:pogoji poslovanja


Notice: Undefined index: site_title in /home/dogo/public_html/CMSfunctons.php on line 872

Posebej je pripravljen za optimalno rast vašega mladička srednje pasme, saj podpira njegovo prebavo in razvija imunski sistem. Kalcij in fosfor sta temeljna elementa za razvoj kosti in sklepov, krepi imunski sistem, podpira dobri prebavi, pomaga pri pravilnem razvoju, kalcij in fosfor krepita kosti in sklepe ni dodanih umetnih arom ali barvil, NE vsebuje soje. Popolna hrana za pasje mladiče srednjih pasem do 12 mesecev. Visokokakovostni živalski beljakovine pomagajo oblikovati in vzdrževati mišično maso. Ustrezen vnos maščobe pomaga zagotoviti pravilno količino energije med rastjo mladičkov. Proizvajalec: Oasy Šifra: OAS590 Razpoložljivost: Na zalogi


DRUŽINSKI ČLAN


EKOLOŠKO PAKIRANJE


PRIJAZNO PREBAVI


ZA PLANET

Brezplačna dostava pri večjem naročilu

TRGOVINA

OASY - puppy & junior medium 12kg

Posebej je pripravljen za optimalno rast vašega mladička srednje pasme, saj podpira njegovo prebavo in razvija imunski sistem. Kalcij in fosfor sta temeljna elementa za razvoj kosti in sklepov, krepi imunski sistem, podpira dobri prebavi, pomaga pri pravilnem razvoju, kalcij in fosfor krepita kosti in sklepe ni dodanih umetnih arom ali barvil, NE vsebuje soje.
Popolna hrana za pasje mladiče srednjih pasem do 12 mesecev.
Visokokakovostni živalski beljakovine pomagajo oblikovati in vzdrževati mišično maso. Ustrezen vnos maščobe pomaga zagotoviti pravilno količino energije med rastjo mladičkov.

Proizvajalec: Oasy
Šifra: OAS590
Razpoložljivost: Na zalogi


32,29 €


Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!TRGOVINA


Dogo kontakt

Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli

Biro Kužek - Urška Vadnjal sp.

Dergomaška ulica 17, Ljubljana

Davčna št.: SI76943208

Pon-Čet 09:30-13:00

Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec

Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Povodec TrOP HABIT

dogo.si
Oblikoval reb.si Center za spletni razvoj in svetovanje

×
d

LIST

Izpolnite vsa polja!!

podatki za pošiljanje

 

podatki za račun

Izberite način plačila

eur

eur

Pakiranje: 0,00 €

eur

eur

Preberite si pogoje poslovanja na strani dogo.si: pogoji poslovanja

Račun vam bomo izdali v pisni obliki ob prejemu naročila.

dogo.si omogoča spletno trgovino na območju RS

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila), to je, ko svoj nakup potrdi s klikom na »Zaključi nakup«.